BLOGG

juni 22, 2014
NU ÄR BRÖLLOPSSÄSONGEN IGÅNG

Nu är bröllopssäsongen igång på riktigt. Det innebär provsminkningar på vardagskvällarna och bröllopsjobb på helgerna. I år har jag haft vinterbröllop i Trosa, möhippesminkning i Stockholm. Lite olika vårbröllop i Trosa och ett skärgårdsbröllop i Roslagen. Har även hunnit med en liten show tillsammans med gänget i We Do Weddings Sweden under Konsttriangeln 2014. Genom We Do Weddings Sweden har vi påbörjat ett samarbete med fantastiskt vackra Södertuna Slott som är ett populärt smultronställe i Sörmland att ha sin bröllopsfest på. Där väntas vår första bokning på ett stort flådigt bröllop i början av juli.

Mellan vecka 29-32 tar jag semester i sommar och är då inte bokningsbar förrän i mitten av augusti. Semestern kommer att spenderas både hemma i Trosa men också på resa med familje till Provence. Ett av mina favoritresmål som jag äntligen ska få visa min make!

Eftersom jag inte är lika flitig med att uppdatera min hemsida så rekommenderar jag er att följa mig via Facebook eller Instagram. Där hittar ni mig på: www.facebook.com/yourspecialday.se eller på instagram heter mitt företagskonto ”yrspecialdayse”.

 

No comments
COMMENT